Montasjeverktøy skjult innfesting 5mm

Monteringsverktyg för dolt montage av trall designat åt MOTEK

Vi är stolta över att nu kunna presentera en ny produkt som vi producerar åt MOTEK AS i Norge. Detta är ett smart litet monteringsverktyg för dolt montage av trallbrädor.  Vi fick förtroendet att hjälpa till med hela processen från projektledning, konstruktion, design, prototyper samt slutligen produktion inklusive paketering i kit. MOTEK hade en tydlig målbild och kravspec för slutprodukten vilket gjorde processen smidig, utifrån det designade vi gemensamt denna produkt med ett tydligt formspråk, robusthet och slitstyrka men samtidigt med minimalistiskt tänk för att spara på naturresurserna. Detta är en “hybridprodukt” där det stora slitaget från skruvens gängor hanteras i en liten metallhylsa medans resten av detaljen är gjord i mindre resurskrävande plast. Metallhylsan är placerad i formsputningsverktyget innan plasten sprutas in och är därför enormt starkt infäst i detaljen. Endast ett fåtal iterationer med prototyper och tester behövdes innan vi nådde fram till slutprodukten. Allt har gått smidigt under projektets olika faser vilket är lite spännande med tanke på att uppdragsgivaren befinner sig i Norge och inga fysiska möten har gjorts.

“Måste säga att ni har varit väldigt flexibla under hela processen och tror inte vi hade klarar det utan bra kommunikation.”

– Andreas Nilsson, ​Produktsjef/Product manager, Motek AS

 

I 3D-animeringen nedan kan ni vrida runt detaljen för att se den från olika vinklar, håll in vänster musknapp över detaljen och dra för att snurra, skrolla för att zooma.

 

Ni hittar mer information på MOTEKs hemsida: https://www.motek.no/Maskintilbeh%C3%B8r-og-forbruk/Maskinforbruk/Bits-og-piper/Montasjeverkt%C3%B8y-skjult-innfesting-5mm/p/47900

Har ni ett projekt som ni önskar hjälp med? Kontakta oss nu på e-post eller ring 042-220015 / 0705-369180