Formspruta 260-ton detaljvikt 800 gram

Ett nytt tillskott till maskinparken till er tjänst!

Det är med glädje vi nu kan erbjuda ytterligare maskinkapacitet i form av 260-tons låskraft, detaljvikts kapacitet 800 gram!

I december 2020 fick vi installerat vår nya formsprutningsmaskin och har därmed skapat fler möjligheter för våra kunder, Välkommen med era projekt!

Vår maskinpark består nu av totalt 25 stycken högautomatiserade formsprutningsmaskiner som har ett låskraftsspektra från 20 till 1000 ton. Som mest klarar vi idag en skottvikt på ca 4 kg. Bearbetning sker i de flesta förekommande termoplaster och termiska elaster som t ex; PE, PP, PA,PC, POM, ABS,ASA,PSU, TPU, TPE med flera. Eftersom vi värnar om en hållbar framtid så erbjuder vi givetvis även återvunnet material samt biomaterial. Läs om postconsumer PP här samt om komposterbart biomaterial här.

Vi hjälper er gärna att förverkliga era idéer!

Ni är i trygga händer hos oss, vi har stor erfarenhet av produktutveckling samt ett stort kontaktnät som gör att vi smärtfritt kan hjälpa till med långt mer än ”bara en plastbit”.

Ni är välkomna med er egna produktidé. Vi hjälper er att vidareutveckla och konstruera, vi går sen via prototyper till full produktion. Även slutmontage och samordning med ev underleverantörer kan erbjudas. Ert projekt kan alltså innehålla långt mer än bara en formsprutad detalj! Se gärna exempel på vårt arbete med utskärningsknivarna Pathease 80 & 150 här Givetvis hjälper vi till med allt från den minsta lilla plastbiten till större projekt, ring oss gärna nu direkt på 042-220015.